Wat zal je leren?
Via verschillende thema's verken je activiteiten in keuken en restaurant op vlak van uitbatingsvormen, grondstoffen en materieel. Je verwerft basiskennis en basisvaardigheden en bereid je voor op toepassingen in grootkeuken en catering. Er wordt aandacht besteed aan voedingswaarde en gezondheid, ecologie en duurzaamheid, arbeidsveiligheid en hygiënisch handelen. Je oefent in het gastvrij bedienen en communiceren met de klanten in het Nederlands, alsook in het Engels en Frans.
Ontdek het volledige studieaanbod van College ten Doorn
College ten Doorn is een warme school met veel opleidingsmogelijkheden. De grote en groene campus van College ten Doorn geeft onderdak aan 4 verschillende scholen: Talentum (voorheen middenschool, 1ste en 2e jaar), Collegium (voorheen ASO-school, 3e tot 6e jaar), Practicum (voorheen BSO-school, 3e tot 7e jaar) en Spectrum (voorheen TSO-school, 3e tot 6e jaar). Het zijn 4 aparte eenheden op één campusterrein.